Bodová hranice pro přijetí na bakalářské programy vyučované v českém jazyce (uchazeči s přijímací zkouškou)

Děkan Fakulty podnikohospodářské prof. Ing. Jiří Hnilica, Ph.D. stanovil podmínky pro přijetí na bakalářské programy takto:

  • pro bakalářský program Podniková ekonomika a management – byli přijati uchazeči, kteří skládali přijímací zkoušku a dosáhli alespoň 140 bodů
  • pro bakalářský program Arts management –  byli přijati uchazeči, kteří skládali přijímací zkoušku a dosáhli alespoň 190 bodů

Gratulujeme všem přijatým ke studiu!

 

Pro zapsání do studia potvrďte do 21. června 2023 12,00 hodin dle pokynů v Rozhodnutí/Oznámení o přijetí (které najdete v úložišti dokumentů své elektronické přihlášky – čtěte obě strany) nejdříve imatrikulační slib a poté elektronickou návratku.

Kontaktní osobou je paní Hana Dudová, Rajská budova 412, e-mail: hana.dudova@vse.cz.

Zapsaní studenti si budou moci v InSIS vytisknout elektronicky podepsané potvrzení o studiu (se začátkem studia 1. září 2023).
 

Pokyny pro neúspěšné uchazeče

Neúspěšní uchazeči mohou po obdržení rozhodnutí o nepřijetí podat odvolání. Vzor žádosti najdete v sekci ke stažení. K žádosti doložte ověřené kopie požadovaných dokumentů (pokud již nebyly vloženy elektronicky nebo již fyzicky doručeny: maturitní vysvědčení, vysvědčení ze střední školy, nostrifikace, diplom/atestat) a doručte nejlépe poštou na adresu Studijního oddělení Fakulty podnikohospodářské, Hana Dudová. Nezapomeňte žádost vlastnoručně podepsat.