Úspěšné zakončení celoškolního projektu OP VVV ESF II.

Celoškolský projekt OP VVV ESF II. pod vedením Mgr. Dagmar Schönfeldové z Katedry strategie FPH a dr. Veroniky Motlové z Katedry manažerské psychologie a sociologie FPH probíhal od 1. 1. 2020 do 31. 12. 2022.  Ke konci roku 2023 byl úspěšně uzavřen vůči MŠMT.

Záměrem projektu bylo v reakci na rozvoj využití moderních technologií a moderních výukových trendů ve vzdělávacím procesu zavést nové metody výuky, které umožní zejména zvýšit kvalitu výuky a uplatnitelnost absolventů na trhu práce a také podpořit rozvoj kompetencí pracovníků umožňující pružně reagovat na měnící se podmínky globálního světa.

Primárním cílem bylo zavést do výuky na VŠE moderní metody v podobě e-learningových/blended learningových modulů a případových studií a zvýšit kompetence akademických i neakademických pracovníků proškolením v těchto oblastech a také zvýšit počet předmětů v cizím jazyce a podpořit tak mezinárodní dimenzi vzdělávání.

Do projektu se na FPH zapojilo 18 pedagogů, kteří vytvořili blended learningové materiály pro 15 předmětů, případové studie také do 15 předmětů a současně vznikly dva zcela nové předměty v cizím jazyce.

Děkujeme všem, kteří se na projektu podíleli!