Nový díl podcastu Ze života FPH s Janem Veselým

Poslední díl podcastu Ze života FPH pro letní semestr je tu. Tentokrát se budeme věnovat hudbě. Hostem dvacáté deváté epizody je Jan Veselý, profesionální pianista a téměř deset let ambasador značky výrobce klavírů a pianin firmy Petrof. Jan je také absolventem bakalářského i magisterského programu Arts management na Fakultě podnikohospodářské.

Za poslední dobu si stihl zahrát na prestižních akcích pro módní značky Valentino či Boss nebo pro italskou Pradu. V září tohoto roku po dokončení studia na vysoké škole se začal věnovat hudbě naplno. Zahájil také spolupráci s violoncellistkou Terezií Kovalovou, se kterou tvoří duo Klavicello. Mají za sebou první dva úspěšné koncerty a zaplnili i Petrof Hall. 

Jan začal hrát na klavír čistě náhodou, koníček se ale přehoupl v profesionální kariéru. Ještě před pár lety netušil, že začne v této oblasti i podnikat. Za jeho úspěchy stojí talent a také spousta práce. Hodiny tréninků, plánování repertoáru, eventů a dalších projektů, které přinesou publiku nový zážitek. Není divu, že si Jana začaly všímat různé magazíny, mezi které patří například i Forbes.

V dnešním díle uslyšíte nejen cestu profesionálního pianisty, ale také zmínky o nových unikátních projektech, které se svým týmem Jan připravuje. Samozřejmě se pobavíme o jeho podnikatelské činnosti, studiu i dalších aspektech jeho života. Na konci nám také Jan prozradil své motto.

Přejeme příjemný poslech!

Za celý podcastový tým bychom vám chtěli moc poděkovat, že posloucháte příběhy studentů naší fakulty. Doufáme, že vás letošní výběr hostů bavil a že jste si odnesli i něco užitečného. Už teď pro vás chystáme novou sezónu, na kterou se můžete těšit na podzim 2024. Brzy na slyšenou. 

Nový díl podcastu Ze života FPH s Janem Veselým