Nový díl podcastu S FPH do zahraničí: Rakousko, Innsbruck

Přinášíme vám další epizodu podcastu S FPH do zahraničí, do které přijal pozvání Vojtěch Frolík, student bakalářského programu Podniková ekonomika a management na Fakultě podnikohospodářské. Vojta strávil letní semestr 2024 na výměnném pobytu v Rakousku, konkrétně na Management Center Innsbruck.

O čem se od Vojty v podcastu dozvíte:

  • Potřeboval ke svému studiu znalost němčiny?
  • Jaké předměty si zapsat?
  • Kolik stojí ubytování a celkově život v tomto malebném městečku?

Jízda na kole, cestování a hlavně také poznávání nových lidí. Vojta se s námi samozřejmě podělil i o svá top 3 místa, která nesmíte minout. Dozvíte se i rady ohledně nutných dokumentů či cestovního pojištění. Zkrátka vše, co před výjezdem potřebujete vědět. 

Pokud váháte, zda odjet na Erasmus, tak vás tato epizoda namotivuje ničeho se nebát a vystoupit ze své komfortní zóny. Ať už se rozhodnete zvolit stejnou školu, na které byl Vojta, nebo si vyberete jinou, výsledek bude stejný. Užijete si spoustu zábavy a na semestr v zahraničí budete vzpomínat do konce svého života. Tak co, kam sbalíte své kufry vy? 

Nový díl si můžete poslechnout na všech podcastových platformách. Podívejte se také na náš Instagram S FPH do zahraničí, kde objevíte fotky a videa studentů z jejich pobytů.

Přejeme příjemný poslech

Nový díl podcastu S FPH do zahraničí: Rakousko, Innsbruck