Red Bull Basement 2020: Akce, která hledá ty nejlepší studentské projekty

Napadá vás, jak změnit studentský život? Nebo dokonce celý svět?  Zapojte se do akce Red Bull Basement 2020, která je určena všem studentům inovátorům, kteří mají to správné zapálení pro změnu pomocí technologií.

Jak začít? Zúčastnit se mohou vysokoškolští studenti starší 18 let a ovládající angličtinu na komunikativní úrovni. Přihláškou je prakticky jen jedno video o délce 60 vteřin, v němž co nejpoutavěji odprezentujete svůj nápad. Přihlášky se zasílají prostřednictvím redbull.cz/basement do 25. října.

Pak přijde na řadu hlasování, které bude mít v rukou široká veřejnost. Finální fázi výběru provede lokální odborná porota, která posoudí, zda je daný nápad proveditelný, dostatečně kreativní a jak velký má dopad. Porotci zvolí ten nejlepší nápad pro reprezentování České republiky v globálním finále. Tým s nejlepším nápadem získá přístup k pracovnímu prostředí, k práci s mentory tváří v tvář a také ke globální síti inovátorů. Vše vyvrcholí finální prezentací, které se zúčastní 38 projektů z celého světa. V ní globální porotci rozhodnou o „nejlepším projektu roku“, který bude nadále podporován.