Studenti FPH zvítězili v soutěži PwC Consulting Challege

I v letošním roce proběhla soutěž PwC Consulting Challenge, v rámci které si studenti vysokých škol mohli vyzkoušet, o čem je práce konzultanta. Letos společnost PwC spolupracovala se StartupJobs a zadání case study v soutěži tak bylo „Jak vybudovat StartupJobs pro Gen Z a získat 10 000 Gen Z uživatelů“.
 
Celkem se přihlásilo 154 studentů v 75 týmech. Zastoupeny byly jak univerzity z Česka, tak ze zahraničí, včetně MIT, University of Amsterdam nebo KTH Royal Institute of Technology.
 
Minulý týden proběhlo finálové odpoledne pro nejlepších 10 týmů, kde studenti prezentovali svá řešení case study. Jejich řešení posuzovala odborná porota složená z Vojty Tilla a Romana Šťáhlavského z PwC a Filipa Mikschika a Terezy Müllerové ze StartupJobs.
 
Máme velkou radost, že vítězem se stal tým Pied Piper složený ze studentů Fakulty podnikohospodářské Tomáše Jindry a Jakuba Kříže. Výherci si kromě dárkových předmětů odnesli výhru 75 000 Kč a večeři s Petrem Ložkem, vedoucím partnerem Technology Consulting.
 
Tomášovi a Jakubovi gratulujeme k vítězství a děkujeme za skvělou reprezentaci fakulty!
 

Studenti FPH zvítězili v soutěži PwC Consulting Challege