Náš firemní partner společnost Unibail-Rodamco-Westfield ČR získala ocenění Top Employer 2023

Náš firemní partner Unibail-Rodamco-Westfield Česká republika, vlastník a provozovatel pražských nákupních center Westfield Chodov, Centrum Černý Most a Metropole Zličín, obdržel již podruhé prestižní mezinárodní ocenění Top Employer. Celkově společnost Unibail-Rodamco-Westfield Česká republika dosáhla více než 80 % bodového hodnocení. A co konkrétně porota u majitele a provozovatele pražských center Westfield Chodov, Metropole Zličín a Centrum Černý Most vyzdvihuje? Například businessovou a personální strategii, přístup k udržitelnosti, firemní etiku, inkluzi a diverzitu a v neposlední řadě také celkové hodnoty společnosti.

Skupina URW je jednou z pouhých 19 společností v České republice, kterým se celosvětově uznávaný certifikát podařilo pro rok 2023 získat.


Nezávislá organizace Top Employers Institute už třicet let oceňuje společnosti po celém světě, které svým zaměstnancům poskytují nadstandardní pracovní prostředí. Top Employers Institute hodnotí společnosti na základě rozsáhlého dotazníku, který je zaměřen na uplatňování nejlepších praktik a postupů v oblasti lidských zdrojů a zahrnuje otázky ze šesti zastřešujících oblastí lidských zdrojů rozdělených do 20 specifičtějších oblastí, jako jsou personální strategie, pracovní prostředí, získávání talentů, vzdělávání, wellbeing, diverzita a inkluze.

Náš firemní partner společnost Unibail-Rodamco-Westfield ČR získala ocenění Top Employer 2023