Přijímací zkoušky nanečisto
Ti z vás, kteří absolvovali Přijímací zkoušky nanečisto dne 7. března 2020 mají již v InSIS zpřístupněny oficiálně dosažené body. Přístup je umožněn po zadání rodného čísla případně „rodného kódu“ u cizinců, který byl vygenerován při zakládání přihlášky.
V případě naší fakulty existuje možnost odpustit přijímací zkoušku pro rok 2020/21 těm z vás, kteří u přijímaček „nanečisto“ dosáhli z každého předmětu alespoň 75 %. V takovém případě můžete požádat o prominutí skládání přijímací zkoušky. K tomu musíte mít podanou kompletně vyplněnou a uhrazenou přihlášku ke studiu. Žádost o prominutí skládání přijímací zkoušky [docx] si stáhněte a doplňte důvod žádosti o prominutí, včetně data skládání přijímací zkoušky nanečisto a číslo přihlášky ke studiu. Žádost po vyplnění podepište a pošlete poštou na studijní oddělení Fakulty podnikohospodářské, adresa viz kontakty, a to tak aby žádost byla doručena na studijní oddělení nejpozději do 3. června 2020 do 11:00 hod.
Po zkontrolování náležitostí žádosti vám bude prominuto skládání přijímací zkoušky, v informačním systému bude zapsán výsledek přijat ke studiu a vy budete muset nejpozději (můžete i dříve) do 17. června 2020 do 11:00 hod doručit na studijní oddělení maturitní vysvědčení (případně nostrifikaci), adresa viz kontakty a pak se dostavíte k zápisu ke studiu dne 19. června 2020.
Důležitá informace ohledně dalších termínů Přijímacích zkoušek nanečisto:
Na základě současného vývoje bylo rozhodnuto, že dochází k oficiálnímu přesunu termínu Přijímacích zkoušek nanečisto ze dne 4.dubna 2020. V tuto chvíli není znám nový termín, protože při všech rozhodnutích se plně podřizujeme nařízením vlády a vedení školy. Kdo je již nyní přihlášen na termín 4. dubna 2020, dostane na výběr zúčastnit se některého z následujících termínů (pokud bude s ohledem na vývoj situace možný), případně bude vyhlášen další nový náhradní termín. Tomu, kdo již zaplatil, bude platba převedena na nový termín. Doporučujeme sledovat webové stránky Přijímacích zkoušek nanečisto, kde se průběžně aktualizují informace.