Vedlejší specializace Manažerská psychologie a sociologie

O čem je vedlejší specializace Manažerská psychologie a sociologie?

Vedlejší specializace rozšiřuje teoretické znalosti a praktické dovednosti v oblasti psychologických a sociologických stránek managementu. Kromě nezbytného teoretického základu je výuka zaměřena na rozvoj sociálních a manažerských dovedností, rozvoj kreativity a na reálné využití výzkumných metod v podnikové praxi. Výuka se opírá jak o kvalitní učebnice, tak i o hojné využití různých interaktivních a tréninkových metod rozvíjejících sociální kompetence. Vedlejší specializace je správnou volbou pro studenty, kteří vidí svoji kariéru v managementu a práci s lidmi (tj. manažeři různých úrovní, personalisté, pracovníci marketingu, obchodu atp.) anebo mají zájem o oblast psychologie a sociologie a osobní rozvoj.

Více o VS Manažerská psychologie a sociologie najdete tady.

 

Proč si tuto VS vybrala absolventka Zuzana Ticháková?

„Volitelné předměty jsem vybírala z oblasti marketingu, tam byla škála nabídky rozsáhlá. U vedlejší specializace jsem chtěla jít cestou soft skills. Dle mého názoru jde o klíčové dovednosti pro dosažení spokojenosti v profesním i osobním životě. Byla to skvělá volba. Je to celoživotní práce na osobním rozvoji, ale díky vedlejší specializaci jsem dostala návody, jak zvládat různé situace a na co se zaměřit.“

Celý rozhovor se Zuzanou k přečtení tady.

 

Pokud jste z jakéhokoliv důvodu nestihli Virtuální veletrh vedlejších specializací FPH, můžete se na představení VS Manažerská psychologie a sociologie podívat nyní.