FPH v médiích

Oldřich Vávra o vztahu Čechů k alkoholu v časopise Reflex

Vztah Čechů k alkoholu se mění. Kde se vůbec vzala česká pivní kultura? O tom pojednává článek od Ing. Oldřicha Vávry, CSc. z Katedry marketingu FPH, který napsal pro časopis Reflex.

„Byť se v evropském žebříčku dlouhodobě pohybujeme v první

Oldřich Vávra o vztahu Čechů k alkoholu v časopise Reflex

Jana Kovářová o propagaci výrobků s HHC ve Studiu 6 na ČT1

O tom, jaký je vliv reklamy na užívání HHC, si ve středu 14. února povídal Pavel Navrátil ve Studiu 6 na ČT1 s Janou Kovářovou z Katedry marketingu FPH.

Vláda ve středu 14. února schválila dočasné zařazení psychoaktivní látky HHC …

Jana Kovářová o propagaci výrobků s HHC ve Studiu 6 na ČT1

Článek „Zmatení kolem ekonomického růstu“ od Marka Hudíka a Pavla Potužáka v časopise Vesmír

V lednovém vydání časopisu Vesmír vyšel článek „Zmatení kolem ekonomického růstu“ od doc. Marka Hudíka z Katedry manažerské ekonomie FPH a dr. Pavla Potužáka z Katedry ekonomie NF.

V tomto článku poukazují na to, že ekonomie nepovažuje environmentální otázky a …

Článek „Zmatení kolem ekonomického růstu“ od Marka Hudíka a Pavla Potužáka v časopise Vesmír

Děkan FPH prof. Hnilica o zrušení bakalářských prací ve Forbes Byznys podcastu

Když Fakulta podnikohospodářská loni na podzim oznámila, že od příštího roku ruší písemné bakalářské práce v současné podobě, vyvolalo to poprask.

„Překvapilo mě, že se velká část diskuze ke zrušení bakalářských prací točila okolo toho, jak zamezit tomu, aby studenti

Děkan FPH prof. Hnilica o zrušení bakalářských prací ve Forbes Byznys podcastu

Projekt [ta] Udržitelnost: 5 otázek pro Ladislava Tylla

Na konci loňského roku byl docent Ladislav Tyll zařazen mezi nových 20 klíčových Tváří udržitelnosti v Česku. Projekt [ta] Udržitelnost nyní uspořádal anketu, ve které se Tváří udržitelnosti ptá na pět otázek. Zjistěte, jak docent Tyll odpověděl na následující otázky:…

Projekt [ta] Udržitelnost: 5 otázek pro Ladislava Tylla

Michal Kuděj v PFI Talks nejen o restrukturalizaci

Kde je hranice, kdy má smysl uvažovat o restrukturalizaci? Jaké jsou výhody a nevýhody toho, že v Česku je vysoký podíl vlastnicky řízených společností? Jak poznat, že firma stojí na pokraji zásadních potíží, a co v takovéto situaci dělat?

Na …

Michal Kuděj v PFI Talks nejen o restrukturalizaci

Článek o rodinných firmách v Euro.cz

Jak zajistit, aby rodinná firma přežila nejen první předání z generace na generaci, ale aby mohla fungovat desítky, ba dokonce stovky let?

Na tuto otázku odpověděl v rámci akce pořádané Centrem pro rodinné firmy (CRF) současný šéf rodinné firmy REVOL …

Článek o rodinných firmách v Euro.cz

Ladislav Tyll o programu CEMS pro magazín Reportér

Uvažujete o studiu mezinárodního managementu? Pak by vám neměl uniknout rozhovor s akademickým ředitelem programu CEMS na VŠE docentem Ladislavem Tyllem pro magazín Reportér. Vysvětluje v něm detaily ohledně programu Master in International Management/ CEMS, který získal hned několik …

Ladislav Tyll o programu CEMS pro magazín Reportér

Komentář Marka Hudíka „Ekonomie darování a paradox Sheldona Coopera“ pro Seznam Zprávy

O tom, že ekonomické modely mohou dát návod nejen k tomu, jak dary vybírat, ale i jak je kupovat a předávat, píše ve svém článku pro Seznam Zprávy docent Marek Hudík z Katedry manažerské ekonomie.

Je pravdivá teorie Sheldona …

Komentář Marka Hudíka „Ekonomie darování a paradox Sheldona Coopera“ pro Seznam Zprávy

Lenka Šilerová o profesionálním koučování pro Psychologie.cz

Profese kouče často čelí negativnímu vnímání, přestože metoda koučování jako taková je v pořádku. Lenka Šilerová z Katedry manažerské psychologie a sociologie FPH ve svém článku pro Psychologie.cz přibližuje, o čem je profesionální individuální koučování.

„U řešení, které si najdeme

Lenka Šilerová o profesionálním koučování pro Psychologie.cz

Weby Vysoké školy ekonomické v Praze využívají pro optimalizaci svého obsahu a poskytovaných služeb cookies. Prosíme o udělení souhlasu s jejich uložením.
Zobrazit více informací

Vyberte služby, pro které chcete povolit využívání cookies: